Plats för inspiration

Docks Conference är en plats för upplevelser. Här finns rum för allt från minimässor och utställningar till studioinspelningar och hybridmöten. På denna sidan har vi samlat olika case som inspiration.

Hybrid

På Dockside har vi den senaste tekniken för hybridmöten. Här finns dubbla skärmar så att du kan koppla upp en extern företagshållare eller koppla ihop mötesdeltagare från olika platser.

Streaming

Vi hjälper dig att streama mötet. I huset finns TV-teknik på plats och vårt team filmar, mixar och lägger ut. Dockside kan även användas som filmstudio.

Invigningsmingel

Det blev en storstilad invigning av Docks. Flera hundra personer kom och kollade in våra nya lokaler och mötesrum på Skeppbrokajen. Det serverades god mat och dryck på alla plan och i Panorama bjöd det på livemusik.

Se alla bilder från invigningen

Utställning

Välkommen att göra din presentation på Dockside. Ljuset och den inspirerande utsikten blir en utmärkt fond för minimässor och utställningar.

Event

Vi har flera stora lokaler som passar bra för event. Nya Panorama på Docks eller Dockside. Här finns modern teknik med en 100 tums TV samt en kompletterande skärm för exempelvis externa företagshållare. Här finns ljudanläggning, trådlös Clickshare-teknik och allt styrs smidigt med hjälp av en ipad.
Vi hjälper dig med fika och mat samt aktiviteter och en moderator om så önskas. Välkommen med din bokningsförfrågan.

Case

Frukostmöte både på plats och digitalt

Näringsriktig morgon med Karlskrona kommun. Här bjöds näringslivet på information och inspiration om aktuella tillväxtuppdrag som pågår i kommunen. Mötet kunde upplevas både på plats och via streaming på webben. 

Minimässa med inspirerande möbeldesign

Minimässa med möbeldesign. Här visades utvalda nyheter och diskuterades affärer. De inbjudna gästerna var återförsäljare i branschen. Sju olika företag var på plats med representanter: EKV, Kallin & Franzén, Nevotex, Jeltec, Basic Cellection, Dalform och Zilenzio.

Seminarium om hybridmöten och kommunikation

”Så blir du mötessmart!” IT-leverantören Iqita och reklambyrån Lennandia bjöd i samarbete med Dockside in till ett seminarium om hybridmöten och kommunikation. Teknikforskaren Johan Åberg var en av talarna som tipsade om hur man effektiviserar digitala möten.