Möten och konferens i Karlskrona

Välkommen till Docks Conference i Karlskrona. Här erbjuder vi konferenser med havsutsikt. Hos oss får du en personlig och lyhörd konferensvärd, god mat och givetvis moderna, fräscha möteslokaler i varierande storlekar.

Detaljerna gör skillnaden

När det gäller konferensutrustning så har vi det mesta. Önskas något särskilt så ordnar vi fram det. Vi tycker att de små detaljerna gör skillnaden. Som att bjuda mötesdeltagarna på färskmalet kaffe och hembakt bröd. Eller att kunna ta en bensträckare längs vattnet.

Vill du kombinera din konferens med en aktivitet, exempelvis en båttur eller matlagningskväll så hjälper vi gärna till.

Vi erbjuder konferenser i följande anläggningar:

  • Dockside

    Dockside som är klätt med roströd cortenplåt är hjärtat i verksamheten. På ovanvåningen finns ett styrelserum och vårt stora Visionsrum med utsikt för Karlskronas stadsmarina. Här finns teknik för professionella videomöten.

  • Docks

    Docks i Karlskronas stadsmarina är vår nya anläggning med plats upp till 180 personer i biosittning, åtta konferensrum och generös takterrass. Här finns vår lobby med studiokök och matsal. Docks fungerar även som lounge till Dockside.

  • Brinova Arena

    Brinova Arena Karlskrona vid Borgmästarefjärden är en del av Docks. I den nya stora event- och sportarenan hyr vi ut logerna för konferenser och möten. För större sammankomster så går det att hyra hela arenan.

Se alla våra rum

PDF – Kvalitet och Hållbarhet