Våra restauranger

Maten betyder mycket för en lyckad konferens. Ekologiska och närproducerade råvaror är viktiga ingredienser. På dagarna erbjuder vi konferensfika och lunch men ordnar både mingel och middag. Som bas har vi Docks Bar och samarbetar med utvalda krogar.

Docks Bar

Docks Bar vår egen restaurang i huset. Här serverar vi våra konferensgäster lunch, konferensfika och middag på kvällen. Matsalen går att boka för större grupper och fester. Vi har ett utvalt sortiment av vin och öl samt en meny med skandinaviska smaker. Här finns utsikt över vattnet, utgång till terrass och direkt anslutning till vår lobby.

Lobby

I vår lobby serverar vi konferensfika, lunch eller bubbel som avslut på ett lyckat möte. Rummet är möblerat med bekväma loungemöbler där du kan jobba eller mingla. Lobbyn går att hyras för företagsevent och i köket arrangerar vi matevent och provningar.

Matstudio

Matstudion i Lobbyn är hjärtat på Docks. Här arrangerar vi matevent och provningar. Vill du laga mat tillsammans med kollegor eller lära dig mer om smaker och drycker så boka in en kväll. I utbudet finns bland annat whiskyprovning och drinkskola.

Konferensfika från grunden

Vi arbetar med utvalda samarbetspartners för att kunna erbjuda en riktigt god konferensfika. Exempelvis bakverk från Systrarna Lindqvist som gör allt från grunden och levererar färska frallor bakade på surdeg.

Boka vår festvåning

Ovanvåningen på Dockside-huset är en modern festvåning för bröllopsfester, studentskivor och födelsedagskalas. Rummet har balkong och utsikt över vattnet. Här finns även vårt beslutsrum och lobby med kaffemaskin, serveringsbord och rymlig kyl. Porslin går att hyra och mat kan hämtas som catering eller levereras från Docks Bar.

Italiensk kultur

Här äter du gott i modern och mysig miljö – med havsutsikt. Italiano tillagar sin mat med fina råvaror. Mottot är att gästerna ska känna den italienska kulturen, värmen och kärleken. Till lunchen för våra konferensgäster går att välja på bland annat pasta och husmanskost.

Besök Italiano

Gott på arenan

Som konferensgäst på Brinova Arena får du tillgång till Trydes mat beläget på plan 2. Maten tillagas efter devisen ”Enkelt, lyxigt och gott”. Köksmästaren är Patrik Trydefeldt som fick sitt genombrott efter medverkan i Sveriges Mästerkock. Här kan du äta både konferensfika, lunch och middag för grupper.

Besök Trydes mat

Från pizzameny till bakverk

Elsas lilla krog kompletterar vårt utbud med matpartners. Här tillagas pizza, gröna bufféer, charkbrickor och bakverk. Vi ordnar catering till våra konferenslokaler eller bokar in gruppen i restaurangens mysiga källarvalv. Elsas är beläget centralt i Karlskrona på Ronnebygatan.

Besök Elsas